Yellow duo

Festmusik, musik til dit bryllup, musik til festen

 

Vi tilbyder en unik oplevelse med festmusik til din fest. Vi kombinerer erfaring fra musik branchen og pop og rockorkestre, med de krav og forventninger der er til selskabsmusikere / festmusikere. Det vil sige, at vi både kan akkompagnere og synge med på festsange, spille under maden, spille brudevals til bryllup, og selvfølgelig spille til dans efterfølgende, men uden fornemmelsen af at du sidder og lytter til suppe-steg og is-musik. Vi har erfaret at festmusik-konceptet vi kører med , unplugged under maden, skaber en rigtig god afslappet stemning, og fuld skrue under dansen med keyboards osv. får alle ud på dansegulvet.  Det siger sig selv at vores sammensætning giver os muligheder for at præsentere sange med både mandlige og kvindelige sangere. f.eks. Dodo and the Dodos, Tøsedrengene, Big Fat Snake, Sebastian Gasolin, Clapton osv.  Som det sikkert fremgår flere steder her, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Der er ikke to arrangementer der er ens, så vi tager bestik af situationen, og meget bliver skabt i interaktion med gæsterne, og timing af tingene. Vi griber kan f.eks. et arrangement an på følgende måde. Når der er lavet en aftale om levering af musik, er det typisk 7 timer fra kl. 18 til 01. Hvis der er velkomstdrink, spiller vi lidt klaver mens gæsterne går rundt og snakker. Er det et bryllup spiller vi Bryllupsmarchen ind, hvis man ønsker det. Det gør de fleste. Efterfølgende når I begynder at spise, tager vi guitaren frem, og starter op med stille sange f.eks “Let it be”, “This is my life”. Vi holder ingen pauser men spiller uafbrudt. Vi akkompagnerer til de sange der er, og får gæsterne til at klappe når sangene kommer ind. Er der taler lytter vi med på indholdet, og prøver at understøtte med sange der passer. Det kan f.eks. være:  “When you say nothing at all”, “Allways on my mind”, der er mange muligheder. Det kan også være at være at der er et bestemt ønske som vi kan imødekomme. Hvis gæsterne begynder at synge “Og han er en af vor egne” spiller og synger vi selvfølgelig med, men det er ikke os der starter den.


Når I får kaffe, er det så vores tur til at få noget at spise. De flester steder, kokke, kogekoner ved godt at de skal tage mad fra til os, men det er en god idé lige at minde dem om det.. Og så er det tid til dansemusikken. Keyboardet tages i brug og der kommer mere gang i den. Er det bryllup eller sølvbryllup er der selvfølgelig lige en brudevals som vi skal have. Hvis vi spiller til dans 2 - 2 1/2 time holder vi ingen pauser, men hvis der er afsat over 3 timer til dans, holder vi en pause på ca. 5-10 minutter. Vi kan godt finde på at spille “Åh Boogi Wooggi” eller andre samlende selskabs-sanglege, hvis vi vurderer det kan gøre stemningen endnu bedre. Vi slutter af med “Skuld gammel venskab rejn forgå”, med mindre andet ønskes.

Vi pakker sammen, afregner og snakker om aftenens forløb med værterne.


Sådan nogenlunde forløber festen med Yellow duo, hvilket ikke betyder vi er fastlåst i bestemte mønstre, men klart er åbne overfor andre måder at afvikle festen på, hvis det er det værterne ønsker.

Yellow duo kan kontaktes på mail eller på tlf. 98152812 eller 51331604


Home          Vi tilbyder           Festmusik-Repetoire             Mail           Se og hør           Referencer         Sanggave         Andet